Oya Productions

Boek bestellen

Er zijn twee boeken te koop. Ons nieuwste boek heet ‘Kracht en kwetsbaarheid. Over het leven van hoogbegaafde volwassenen’ van Maud van Thiel en Imanda Slief-Boom (2020). Het vorige boek heet ‘Hoogbegaafd. Dat zie je zó! Over zelfbeeld en imago van hoogbegaafden’ van M.B.G.M. Kooijman – van Thiel (2008).

   

De prijzen van de boeken zijn als volgt:

  • ‘Kracht en kwetsbaarheid’ kost € 38,00 (meer informatie)
  • ‘Hoogbegaafd. Dat zie je zó! kost € 34,00 (meer informatie)
  • bestelt u beide boeken tegelijk, dan betaalt u € 48,00

Uitverkocht, in herdruk. Eind april weer leverbaar.

Bestellingen plaatst u door het verschuldigde bedrag over te maken op rekeningnummer NL57 RABO 0309 3638 45 ten name van OYA Psychotherapie en Coaching, onder vermelding van uw postadres (niet vergeten!). Indien u een factuur wenst, dan kunt u dat op de overschrijving melden (‘graag factuur’). Na betaling wordt het boek (worden de boeken) u zo spoedig mogelijk toegezonden.

Boekhandels die een bestelling willen plaatsen, kunnen contact opnemen met wendyverbeek at oya punt nl. Ook personen die vanuit het buitenland een bestelling willen plaatsen wordt verzocht via dit mailadres contact op te nemen. Zij hebben naast het IBAN (zie hierboven) een BIC-nummer nodig en zij betalen tevens iets meer portokosten.